Center Gallery Full Layout

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level of overviews, iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition, at the end of the day, organically grow the world view of disruptive innovation via workplace. Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test, verride the digital divide with additional clickthroughs from today, along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line, ring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination.

Curriculum

Ismo Hyvärinen (synt. 1962) on valmistunut taidemaalariksi Vapaasta Taidekoulusta 2001. Se lisäksi hän on työskentelynsä ohessa täydentänyt opintojaan Lahden Taideinstituutissa ja Saimaan ammattikorkeakoulussa, jossa hän suoritti 2011 ylemmän AMK-tutkinnon. Ensimmäisen yksityisnäyttelynsä Ismo Hyvärinen piti vuonna 1991 ja on siitä lähtien osallistunut aktiivisesti näyttelyihin erityisesti kotimaassa mm. tm-galleriassa Helsingissä.

Viime vuosina hänellä on näyttelyitä myös ulkomailla. Viimeisin yksityisnäyttely hänellä oli Berliinissä Galerie Toolboxissa. Hyvärisen teoksia on mm. Oulun taidemuseon ja Valtion taidekokoelmassa. Hyvärinen asuu Hattulassa ja työskentelee Hämeenlinnan Taidekasarmilla.

Yksityisnäyttelyt – Solo Exhibitions

Ryhmänäyttelyt – Group Exhibitions

Kokoelmissa – In Collections

Apurahat – Grants

Privacy Preference Center